Welkom op de website van HB Racing

Assen op 19 juli 2004.

20 July 2004 Gepost in 2004

Eigenlijk begon het gisteren al, wij waren zondagmiddag 17:00 uur reeds op de paddock, nadat we eerst ingechecked hadden bij vd Valk in Assen (2 km van het circuit vandaan). Dus motor afgeladen, trailer ontkoppelen en een beetje wazig kijken naar Jeroen Versteeg die ook zijn circus aan het uitpakken was. Vrij vlot kwam ook de rest opdagen en hebben we partytenten opgezet, tentjes om te overnachten (leuk om te zien;)) en uiteindelijk de BBQ aangestoken, wat op zich best nog eenhele klus is….

Maar het resultaat mocht er zijn..

DSCF0013_small.jpg (91586 bytes)

Na een gezellig avond gehad te hebben zijn we naar het hotel vertrokken voor een goede nachtrust, ‘s ochtends een douche en een lekker ontbijt (met koffie ;)).

Vanochtend waren we rond half 8 weer terug op de paddock en kon het inschrijven beginnen. Ging behoorlijk vlot dus maar gelijk door naar de keuring. Ik stond met FastMarky in de rij en we vroegen ons af wat we er deden, aangezien we de transponder toch al geplaatst hadden. Helldesker vond onze motoren goed genoeg (waarvoor dank), dus Mark en ik zijn er maar weer vandoor gegaan.

Klaar voor de eerste sessie…. Opstellen en als een debiel met z’n allen er vandoor…. Opwarmrondje sloeg dus nergens op, geloof iets van 1:44 gereden. Na een paar rondjes ging Spyro er keihard af voor Meeuwenmeer. Zag er echt niet goed uit en zo zou blijken, einde sessie.

Het duurde ontzettend lang voor er weer gereden werd en de 2e snelle groep zag zijn sessie in rook opgaan. Ik heb niet bijgehouden hoeveel preken we van Peter den Heijer gekregen hebben, maar die man had vandaag zijn dag niet. Alleen heb ik geen trek om voor €165 als een klein kind toegesproken te worden. Er zijn inderdaad redelijk wat crashes geweest met lichamelijk letsel, hetgeen altijd te betreuren is, maar volgens Peter waren we een stelletje randdebielen op motoren en dat gaat met te ver.

Uiteindelijk heb ik 5 sessies gereden (de 6e heeft alleen op papier bestaan ten tijde van inschrijving) De gemiddelde duur van een sessie was 5 ronden, dus ook dat sloeg nergens op (CRT is inmiddels goedkoper).

Aanvankelijk ging ik voor een goede tijd, maar al gedurende de eerste sessie bleek al dat ik redelijk wat last had van mijn val van afgelopen dinsdag. Het vertrouwen met name in bochten als Mandeveen/Duikersloot was finaal weg. Andere bochten stuurde ik ook veel langzamer in dan ik inmiddels gewend was, hetgeen resulteerde in een dramatische snelste tijd van 1:39. Uiteindelijk begon het vertrouwen in de laatste sessie weer langzaam terug te komen, maar de sessie was te kort om ervan te kunnen profiteren. Volgende beter, het vertrouwen komt wel weer terug.

misc.jpg (75395 bytes)

Verder heb ik 2 leuke dagen gehad, maar dat kwam meer door alles er omheen en alle bekenden. Kortom, iedereen weer bedankt en tot de volgende keer.Milad en Spyro, ontzettend veel sterkte en beterschap !

You must be ingelogd om commentaar te posten.