Welkom op de website van HB Racing

Het raceseizoen 2011 komt er aan

5 February 2011 Gepost in Nieuws

Het is een beetje stil geweest rondom HB Racing, maar dat komt natuurlijk ook om dat het winter is en het nieuwe seizoen nog lang niet is begonnen. Heel langzaam gaan we naar het einde van de winter en hebben de plannen voor 2011 een meer vastere vorm gekregen.

Zo is er na lang wikken en wegen een nieuwe Suzuki aangekocht, die op dit moment een ware gedaanteverwisseling aan het ondergaan is. De motor moet er weer net zo mooi als de oude uit gaan zien en natuurlijk is hij weer aangeschaft bij Motorhuis de Valkenier uit barneveld.

GSX-R1000L0-new

Ook onze website begon wat uit zijn jasje te groeien vanwege het grote aantal foto´s dat er op staat. Omdat het zonde is om al die foto´s er af te halen, zijn we op zoek gegaan naar een hosting bedrijf die ons meer ruimte kon bieden tegen een acceptabele prijs. Die hebben we gevonden in de gedaante van 3MIB. Op dit moment is de website al overgezet en zijn we druk bezig om alle foto´s over te zetten. Naar verwachting is na het weekend alles bij het oude en hebben we voldoende ruimte om er weer een jaargang foto´s bij te zetten.

Want we gaan door in 2011 in de Dutch SBK, met hetzelfde team en hetzelfde merk.

Tot ziens op het circuit,

 

Hans

You must be ingelogd om commentaar te posten.