Welkom op de website van HB Racing

2011 is van start gegaan

27 March 2011 Gepost in Nieuws

Na een lange en koude winter waarin alle voorbereidingen getroffen zijn voor een nieuw raceseizoen, volgt nu de start van editie 2011. Er is een nieuwe Suzuki GSX-R1000 aangeschaft en opgebouwd volgens de geldende regelementen om wederom een seizoen deel te nemen in het ONK Dutch Superbikes.

Vanwege alle drukte rondom de voorbereidingen was er geen tijd meer voor een voorjaarstraining in zonniger oorden, maar afgelopen zaterdag zijn de eerste km’s gemaakt op het vertrouwde TT circuit van Assen. Alhoewel de temperatuur nog erg laag was, hebben we gedurende deze dag de nieuwe Soes behoorlijk aan de tand kunnen voelen en veel afstelwerk aan de vering kunnen doen.

De eerste km’s waren nog wat onwennig, omdat de nieuwe motor behoorlijk anders aanvoelt dan de oude. De eerste indrukken waren echter erg goed, deze motor is makkelijker te rijden, ook al is hij wat beweeglijker.

AS260311-01

Al met al keerden we na een lange koude dag huiswaarts met een goed gevoel in de wetenschap dat het allemaal wel goed komt. Klik hier voor de foto’s.

Volgende weekend staat de lenterace op het programma, voorafgegaan door een vrije trainingsdag op de vrijdag, waar de laatste puntjes op de i kunnen worden gezet. De zaterdag wordt gevuld door de kwalificatie trainingen, om op zondag te kunnen genieten van een dag vol races. Traditioneel zijn er tijdens de lenterace veel inschrijvingen omdat veel buitenlandse coureurs deze race als training gebruiken. Kortom, het wordt spannend.

Bijgaand het programma voor het weekend.

HB Racing is het hele weekend te vinden in pitbox 19.

You must be ingelogd om commentaar te posten.