Welkom op de website van HB Racing

Race 2, WSBK Assen

10 April 2011 Gepost in Nieuws

Komende weekend staat de 2e race van het ONK DSBK op het programma, die zal worden verreden in het bijprogramma van de WSBK op het TT circuit van Assen. Voor de 4e achtereenvolgende keer mogen we hieraan meedoen.

Uiteraard is het een geweldige beleving om deel uit te maken van dit gigantische circus, wat bol staat van race evenementen.  Maar om te komen kijken is het zeker niet minder leuk, temeer omdat het eigenlijk het motorrace weekend van het jaar is. Natuurlijk is de TT ook geweldig, maar de WSBK geldt al jaren als het evenement voor de echte motorrace fan.

Bijgaand het programma voor het weekend.

HB Racing is het hele weekend ergens op de paddock te vinden. Tijdens dit weekend kunnen we geen pitbox huren en zullen we proberen om in de buurt van de Strubben te gaan staan.

You must be ingelogd om commentaar te posten.