Welkom op de website van HB Racing

Benefiet spaghetti-avond

30 January 2012 Gepost in Nieuws

clip_image002

Uitnodiging benefiet spaghetti-avond – 17 maart 2012

Beste racevrienden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de benefiet spaghetti-avond op zaterdag 17 maart 2012. De succesvolle avond van afgelopen seizoen heeft het Brouwers Racingteam en HB Racing doen besluiten om de handen ineen te slaan en gezamenlijk een spaghetti avond te organiseren.

Tijdens deze avond zullen naast een terugblik op het afgelopen race seizoen, de plannen voor komend seizoen bekend worden gemaakt, maar er is ook voldoende ruimte om gezellig met elkaar van gedachten te wisselen, vragen te stellen of gewoon rond te kijken. Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje, nadat u genoten heeft van onze voortreffelijke spaghetti.

Om vooraf een inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat we kunnen verwachten, vragen we u om vóór 1 maart 2012 te reageren op deze uitnodiging. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@brouwersracingteam.nl of info@hbracing.nl onder vermelding van spaghetti-avond en het aantal mensen waarmee u aanwezig zult zijn.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook mailen of telefonisch contact opnemen met:
Andre (06-55927370) of Hans (06-53545581).

De kosten voor de avond bedragen € 8,00 per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis), exclusief drank.

Naast dat u een gezellige avond zult hebben, ondersteunt u er ook nog 2 raceteams mee!

Als locatie hebben we gekozen voor Verkeersschool Ariesen, Planckstraat 28, 3902 HS, Veenendaal vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom.

We hopen u allemaal te mogen verwelkomen tijdens deze avond.

Met vriendelijke groet,

Brouwers Racingteam & HB Racing

You must be ingelogd om commentaar te posten.