Welkom op de website van HB Racing

Het nieuwe seizoen komt er aan

19 February 2012 Gepost in Nieuws

We zijn inmiddels bezig met de (hopelijk) laatste stuiptrekkingen van de winter, het meeste onderhoud aan de motor is gepleegd en de kalender voor komend seizoen begint al redelijk vaste vormen aan te nemen. Allemaal tekenen dat er weer een nieuw race seizoen zit aan te komen. Ook dit jaar zal er een volledig seizoen ONK Dutch Superbike gereden worden op de Suzuki van vorig jaar.

Uiterlijk zal er niet veel wijzigen, anders dan dat voor komend seizoen bepaald is dat de rijnummers nu ook op de onderkuip geplakt moeten worden. Dit was wel even puzzelen omdat hierdoor het oorspronkelijk ontwerp en de lijn nogal werd aangetast. Uiteindelijk is het wel een aardige compromis geworden tussen het ontwerp en het nieuwe regelement.

Naast de standaard onderhoudswerkzaamheden is de motor voorzien van snelgas, nieuwe datalogging en nieuwe vering, zodat we de races vol goede moed tegemoet kunnen zien.

Maar zover is het nog niet, begin maart staat de voorjaarstraining gepland. We gaan 4 dagen trainen op Portimao, om weer even de snelheid tussen de oren te krijgen en ervaring op te doen met het afstellen van de nieuwe achterveer. Voor mij een nieuw circuit en zeker niet het makkelijkste, maar ik heb al wat geoefend op de Xbox ūüėȬ†

HB_R_2011-03

Daarna organiseren we samen met Brouwers racingteam een benefiet spaghetti avond om de plannen voor komend jaar bekend te maken en hopen op deze manier nog een stukje aanvullend budget binnen te halen. Mocht u nog niet gereageerd hebben en toch willen komen, stuur dan even een mailtje zodat we enig idee hebben hoeveel we moeten inkopen.

De eerste race op het programma is traditioneel de Paasrace, alhoewel de doorgang hiervan nogal onder druk staat vanwege het op dit moment nog geringe aantal inschrijvingen. Uiteindelijk zal het wel goed komen verwacht ik, evenals ik verwacht dat we qua weer een beter seizoen zullen krijgen dan afgelopen jaar.

Kortom alle redenen om af en toe eens een race te bezoeken.

Groet, Hans

You must be ingelogd om commentaar te posten.