Welkom op de website van HB Racing

Programma Paasrace

4 April 2012 Gepost in Nieuws

Eindelijk is  het zover, het nieuwe seizoen gaat van start met de traditionele paasrace op het TT circuit van Assen. Alhoewel de weersvoorspellingen niet geweldig zijn hebben we er allemaal veel zin in. Het wordt een lang weekend met op vrijdag 5 vrije trainingen, op zaterdag 2 kwalificatie trainingen en op maandag een warming up training en de race.

Op zondag 1e paasdag zijn er geen activiteiten op het circuit. Ook op de paddock zal het wat rustiger zijn dan normaal omdat een aantal teams die dag naar huis zullen gaan. Ook wij gaan een dagje naar huis, om maandag ochtend vroeg weer naar Assen af te reizen.

We zijn deze race te vinden in pitbox 25.

Bijgaand het programma voor het hele weekend:

You must be ingelogd om commentaar te posten.