Welkom op de website van HB Racing

Het laatste nieuws

7 July 2012 Gepost in Nieuws

Op dit moment zitten we even op een rustig moment in de race kalender omdat we besloten hebben niet deel te nemen aan de races in Oschersleben. We hebben dus even pauze tot 5 augustus, want dan staat de Gamma racing day weer op de kalender. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er helemaal niets gebeurt, want er is altijd wel iets aan te passen en ik verwacht dat er ook nog wel een training tussendoor komt.

Ook op het gebied van het materieel was er weer het nodige te doen. De motor is weliswaar helemaal ok, maar aan de camper moest wel e.e.a. gebeuren om ervoor te zorgen dat we de rest van  het seizoen weer probleemloos op pad kunnen. De vorige race hadden zowel de bandenwarmer als de aggregaat de geest gegeven. Gelukkig kon de bandenwarmer nog gerepareerd worden, maar de aggregaat is vervangen voor een nieuw exemplaar.

Ook zijn we bezig om iets te regelen met een ander merk banden, om te zien of we er wat meer uit kunnen halen. Maar hierover later meer nieuws. Op fysiek gebied gaan we er ook weer een schepje bovenop doen, de laatste races had ik toch wat moeite om tot het einde toe geconcentreerd te blijven rijden. We zijn dus de komende maanden met enig regelmaat in de sportschool te vinden.

En als klap op de vuurpijl, kregen we een schitterende nieuwe helm gesponsord van Verkeersschool Ariesen. De huidige helm is ook al zijn 3e (en laatste) jaar ingegaan, dus een nieuwe helm was een welkome aanvulling.

Shark Race R Pro

Uiteraard qua design volledig passend in het plaatje, motor/rijder.

Afgelopen week hebben we ook nog een dagje voorgereden bij Racecracks in Mettet en hebben weer de sfeer geproefd van een lekker relaxed dagje circuitrijden. Erg leuk om te doen maar ook zeer gezellig op de paddock. Alhoewel er tegenwoordig erg veel organisaties zijn waar je een dagje circuitrijden kunt boeken, is dit toch wel echt een aanrader.

Groet, Hans

You must be ingelogd om commentaar te posten.