Welkom op de website van HB Racing

Gratis toegangskaarten Gamma Racing Days

28 July 2012 Gepost in Nieuws

Komend weekend staan de Gamma Racing Days op het programma. Het jaarlijks terugkerende evenement waar zowel auto- als motorsport te zien is. De motorsport liefhebbers moeten echter wel vroeg uit de veren, want met name op zondag zijn de motorraces erg vroeg gepland.

Hopenlijk wordt het qua weer een mooi weekend, want deze keer moeten we het stellen zonder de luxe van een pitbox. HB Racing is dus ergens op de paddock te vinden in de bekende blauwe tent.  Ook dit jaar zijn er weer gratis toegangskaarten te verkrijgen en uiteraard zijn ze ook hier te downloaden.  

Klik op de afbeelding om een gratis toegangskaart te downloaden

Ticket

Deze kaarten geven geen toegang tot de paddock.

Bijgaand het programma voor het hele weekend:

You must be ingelogd om commentaar te posten.