Welkom op de website van HB Racing

De cirkel is rond

7 October 2013 Gepost in Nieuws

2013 is voor mij een jaar van mijlpalen, er passeerden diversen jubilea en 1 ervan is mijn 10 jarig bestaan als racer. Mijn eerste race reed ik tijdens pasen 2004 in de ZAC op het oude clubcircuit van Zandvoort. Na 2 jaar ZAC, 3 jaar KNMV cup en 6 jaar ONK is het leuk geweest en heb ik besloten om na de Race of the Champions te stoppen met mijn actieve race carriere.

Het waren 10 mooie jaren die ik zeker niet had willen missen, maar het is tijd geworden om plaats te maken voor andere zaken waar we normaal niet aan toe komen, of die al te lang zijn blijven liggen. Het racen vind ik nog steeds erg leuk om te doen, maar alle voorbereidingen die noodzakelijk zijn om een weekend ombekommerd te kunnen racen worden me teveel en passen veelal niet in mijn doorgaans drukke schema.

Het begin…

Dit betekent niet dat ik nooit meer op een motor zal stappen om ergens op een circuit te gaan rijden, maar de competitie is over en misschien kan ik ooit wel weer genieten van een gewone circuitdag. Ook zal ik nog met enige regelmaat als toeschouwer bij de diverse competities aanwezig zijn, temeer deze beslissing niet afgedwongen, maar uit vrij wil is gemaakt.

Komend weekend staan de laatste races op het programma en heb ik er enorm veel zin in om voor de laatste keer aan te treden in de DSBK, in een poging om de laatste resultaten te overtreffen. De plannen om wereldkampioen te worden heb ik laten varen, dus kan het maar beter een beetje leuk zijn ūüėČ

Het einde

Het einde

In het kader daarvan wil ik iedereen die mij een beetje gevolgd heeft, of het gewoon leuk vind, uitnodigen om bij deze races aanwezig te zijn. Wij zitten in pitbox 20 waar over het algemeen ook nog wel een bak koffie te scoren valt.

CU on track, Hans

Het volledige programma voor 11,12 en 13 oktober:

 

 

You must be ingelogd om commentaar te posten.