Welkom op de website van HB Racing

Sponsoring

Exclusief Suzuki dealer de Valkenier

 

 

De Valkenier

 

Ruim 20 jaar ervaring hebben wij in motorland. Sinds 1997 zijn we exclusief “Suzuki dealer”. We zijn van mening, dat dit merk goed aansluit bij hetgeen wat wij proberen uit te stralen. Sportiviteit en een klantgerichte instelling zijn punten waaraan je moet denken. Natuurlijk kunnen wij je ook alle andere merken motorfietsen leveren.

Verkeersschool Ariesen

 

Verkeerschool Ariesen uit Veenendaal draagt de motorsport een warm hart toe en ondersteund het team.Bij Verkeersschool Ariesen ben je aan het juiste adres voor het behalen van je bromfietscertificaat, autorijbewijs (en aanhangwagen), motorrijbewijs. Daarnaast verzorgen zij voortgezette rijopleidingen, caravantrainingen, bijscholingscursussen, seniorenbegeleiding, presentaties en theorieavonden voor bedrijven en verenigingen.

 

GZ-Bikestyle

 

De Specialist In Motorfiets Onderdelen & Accesoires.  Bent u opzoek naar accessoires of onderdelen voor uw motorfiets? U vind hier namelijk van alles voor uw supersport, sport, naked, street, cruiser en touring. Ons assortiment is zeer uitgebreid met o.a. uitlaten, bodystyling, tuning, screens, spiegels ect.

Voor zowel particulieren als bedrijven is er de mogelijkheid om lid te worden van de sponsorclub van HB Racing

 

Om ons te ondersteunen hoef je geen bedrijf te hebben en het is niet nodig om met grote bedragen te komen. De mogelijkheid bestaat ook om door een bijdrage van €50,-, €100,- of €150,- lid te worden van de sponsorclub, Uiteraard zijn grotere bedragen ook welkom.

Naast de wetenschap dat de coureur o.a door jou bijdrage kan rijden, krijg je ook regelmatig bericht over belangrijk nieuws en over de laatste stand van zaken. Als lid van de supportersclub ben je natuurlijk van harte welkom op de diverse circuits.

 

 

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om te sponsoren in natura.

Bedrijven die in de gelegenheid zijn om te voorzien in allerhande zaken die in de racerij van belang zijn, worden natuurlijk ook met open armen ontvangen. En dit kan echt van alles zijn, de racerij is een bedrijf waar naast alle technische aspecten ook behoefte is aan catering, vervoer, kleding, etc. En natuurlijk worden deze sponsors ook op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom het raceteam en zijn ze van harte welkom op de paddock tijdens een race of training.

Wat kunnen sponsoren van het raceteam verwachten ?

· Vermelding van uw naam en/of website op deze pagina.

· Na elke race een verslag per e-mail.

· Eénmaal per jaar een speciale sponsordag.

· Gastvrije ontvangst op het rennerskwartier.

· Medewerking aan promotionele activiteiten voor uw bedrijf.

· Bestickering op de racemotor.

· Indien gewenst officiële factuur, inclusief omzetbelasting.

[wpdatatable id=1]